menu x

Reiki holistische massage

Reiki, oftewel energetische massage, wordt vaak gebruikt bij vermoeidheid en stress gerelateerde klachten. Dit is een holistische massage waarbij er voornamelijk gewerkt wordt op energieniveau. Zo worden alle chakra's behandelt tijdens deze massage. Chakra's zijn energiecentra die zich op 7 plekken in je lijf centreren. Deze kunnen door stressvolle situaties, emotionele gebeurtenissen, vermoeidheid, etc, soms niet goed meer door stromen. 

Tijdens de behandeling gaan we op zoek naar jouw blokkades en proberen we alle energiecentra weer te laten stromen. Dit wordt gedaan door hand leggingen, de handen worden zacht op diverse plekken op het geklede lichaam gelegd.

Ook is er de mogelijkheid om Reiki te combineren met een ontspannende olie massage. Hierbij wordt een een combi gelegd tussen hand opleggingen en de vloeiende bewegingen van een massage, zo worden zowel de spierbanen als energiebanen meegenomen.

De massage geeft een diepe ontspanning en verlicht zowel het lichaam als de geest. 

Holistische massage

Wil je jezelf even helemaal opladen? Boek dan nu jouw holistische massage.

Bij de volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. 'Holos' is Grieks voor 'heel' en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld. De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanrakingen die met name gericht zijn op de energie. Deze rustige massage zorgt voor ontspanning voor de spieren en zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken.