menu x

Cupping Massage

 

Bij City Massage bieden we naast de Shiatsu nu ook cupping massages aan! Onze fijne collega Anna geeft deze massage, zij is gespecialiseerd in deze vorm behandeling.

Cupping massage is een behandeling die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde. Cups (kommetjes) worden op de te behandelen plekken van het lichaam geplaatst en vacuüm gezogen om zo de doorbloeding te stimuleren. Pijnlijke plaatsen, blokkades en verklevingen worden hiermee verlicht. De behandelwijze is gebaseerd op de gedachte dat het lichaam kan herstellen door de doorbloeding te beïnvloeden en stimuleren. Van migraine en opgezette amandelen tot gewrichtspijnen, infecties en slaapproblemen, maar ook huidklachten als acne en eczeem. 

Tijdens de behandeling lig je op je buik, zonder kleding (onderbroek mag je aanhouden). Een professionele masseuse geeft de massage, ze heeft veel ervaring in deze Cupping Massage. Boek deze massage voor 30 60 of 90 minuten. Voordat de behandeling begint neem je met de masseuse je wensen en klachten door, zodat ze gericht en met aandacht aan het werk kan.

 
Prijzen
  • 30 minuten : €37,99
  • 60 minuten : €64,99
  • 90 minuten : €94,99