Reiki (energetische massage) cadeaubon

Reiki, oftewel energetische massage, wordt vaak gebruikt bij vermoeidheid en stress gerelateerde klachten. Dit is een holistische massage waarbij er voornamelijk gewerkt wordt op energieniveau. Zo worden alle chakra's behandelt tijdens deze massage. Chakra's zijn energiecentra die zich op 7 plekken in je lijf centreren. Deze kunnen door stressvolle situaties, emotionele gebeurtenissen, vermoeidheid, etc, soms niet goed meer door stromen. Tijdens de behandeling gaan we op zoek naar jouw blokkades en proberen we alle energiecentra weer te laten stromen. Dit wordt gedaan door hand leggingen, de handen worden zacht op diverse plekken op het geklede lichaam gelegd.

Ook is er de mogelijkheid om Reiki te combineren met een ontspannende olie massage. Hierbij wordt een een combi gelegd tussen hand opleggingen en de vloeiende bewegingen van een massage, zo worden zowel de spierbanen als energiebanen meegenomen.De massage geeft een diepe ontspanning en verlicht zowel het lichaam als de geest. 

City Massage verkoopt ook cadeaubonnen. Leuk om te geven bij een speciale gelegenheid of gewoon als iemand het hard kan gebruiken!
Je kunt onze bonnen op alle vestigingen inleveren en kopen. De cadeaubon is alleen te gebruiken wanneer je telefonisch of via WhatsApp een afspraak maakt.

De bon kan NIET ingeleverd worden als de massage afspraak online is geboekt. 

De bonnen zijn eenvoudig te bestellen via onze whatsapp of sms dienst. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  • stuur een whatsapp naar 0618856969.     
  • geef aan voor welk bedrag je de bon wilt ontvangen.
  • geef aan voor wie de bon bedoeld is
  • geef aan of je digitaal of via de post wil ontvangen
  • VOOR DIGITAAL de aanvraag altijd voorzien van een foto van de ontvanger!

Je krijgt altijd een bevestiging van ons. We schrijven de bon voor je uit en sturen je een tikkie met het bedrag voor de bon en doen deze op de post naar uw adres of versturen deze via whatsapp.

Als er onduidelijkheden zijn of je komt er toch niet uit? Kan je ons altijd bellen natuurlijk!