Massagecursus. Nu de maatregelen verlengt zijn en wij nog steeds een verbod hebben op masseren, helpen we jullie thuis uit de brand! Motiveer je partner en maak er een mooie “lockdown” van! DAAROM posten wij elke dag de -DOEHETJEZELF- gratis massagecursus!

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om je lichaam lekker te laten ontspannen en we even niet beschikbaar zijn om jullie te laten genieten!

Indien wenselijk kunnen wij de massageolie leveren voor een nog fijnere ervaring.

Na de lockdown kun je ook een massagecursus bij ons komen nemen. Hierbij leren we je zelf alle kneepjes van het vak! Zo kun je straks jouw partner, broer/zus, vriendin, moeder, etc. heerlijk laten ontspannen.

Massagevormen die we aanbieden zijn: sportmassage, ontspanningsmassage, hete olie massage (Lomi Lomi), duo massage, zwangerschapsmassage & Reiki behandelingen (energetische massage). Deze massages zijn voor 30, 60, 90 of 120 minuten te boeken bij alle 3 van onze vestigingen in het centrum van Tilburg. Wil je meer informatie over de diverse massagevormen? Kijk dan op onze website bij het kopje ‘massages’ en klik op de massage die jou interesseert.

Dus volg ons op FB of Insta en krijg de hele cursus komende 22 dagen gratis.

Massageolie en cadeaubonnen kunnen besteld worden via WhatsApp:

0618856969
www.citymassage.nl

http://www.facebook.com/CTYmassage/

Voor nu heel veel plezier met de gratis massagecursus voor bij jullie thuis!

Stay Safe

doehetjezelf- gratis massagecursus!
www.citymassage.nl

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.