Vandaag is het de beurt aan massagecursus deel 8 alweer! De tijd gaat snel en we komen steeds dichterbij het einde van de handelingen van de rug. Wanneer de rug helemaal af is gaan we verder aan de armen, handen, benen en voeten. Dus nog genoeg te leren tijdens deze massagecursus!

Het is belangrijk om de vorige delen ook steeds te herhalen. Hierdoor ga je niks vergeten en je leert alle handelingen en delen aan elkaar te plakken. Daarnaast is het voor je partner in crime natuurlijk ook heerlijk om steeds een wat langere massage te ontvangen.

Hierbij massagecursus deel 8: Leg de duim parallel aan de lange rugspier (naast wervels) en de vingers richting de zij aan de overkant van waar jij staat. Beweeg van de stuit naar de nek en maak de beweging met de vingertoppen over de trapezius, tot het kuiltje in de schouderkom. Loop met de beweging mee, zodat je aan de andere kant van de massagetafel uitkomt.

Probeer dit een paar keer te herhalen, zodat de handeling er goed in komt te zitten. Door herhaling ga je steeds beter voelen war de spier preciest en waar je je duo moet neerzetten.

Hopelijk kunnen jullie er zo weer mee aan de slag! En je weet bij vragen kun je ons altijd een berichtje sturen!

Stay safe en tot de volgende!

www.citymassage.nl

Blog Massagecursus deel 8 City Massage Tilburg doehetjezelf gratis massageworkshop
https://www.citymassage.nl/duo-massage-tilburg/

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.