Massagecursus deel 13 is vandaag aan de beurt! In het vorige deel zijn we begonnen met de armen. Dit keer is het de beurt aan de handen en dan is heel het boven lichaam klaar! Vanaf deel 14 gaan we beginnen aan de benen, billen en voeten. Wanneer jullie heel het bovenlichaam kunnen masseren ben je al halverwege. Voor het bovenlichaam kun je 30 tot 60 minuten pakken om te masseren. Hoe lang welke handeling duurt ligt geheel aan jou en je partner. Kijk wat je partner fijn vindt, welke plekken of grepen extra tijd nodig hebben en wat jij leuk vindt om te doen. Een voorbeeld is dat je bij een 30 minuten massage 20 minuten de rug masseert en dan nog 5 minuten per arm pakt.

De handen zijn erg gevoelige plekken die je het beste zacht kan masseren. Er zitten veel drukpunten in de handen die je kan triggeren als je daar zachte druk op legt. Zo kunnen mensen emotioneel worden of een lichtheid in hun hoofd ervaren. Ieder persoon is anders en dus ook iedere werking is anders. Kijk wat goed voelt en hoe diegene reageert die de massage ontvangt.

Massagecursus deel 13

Hierbij massagecursus deel 13: Strijk met beide handen in een lange beweging over de schouder, arm en hand. Glijd met de vingers van beide handen onder de pols door naar de hand en houd de hand vast. Wrijf om en om met je duimen vanaf de onderkant van de handpalm naar het midden van de hand. Houd je handen op dezelfde plaats. Duw met één duim de duim van de persoon die je masseert weg van de hand. Cirkel met de andere duim in de handpalm van de persoon die je masseert. Geef lichte druk met je duim in het midden van de handpalm.

Vee plezier en tot de volgende! Stay safe!

www.citymassage.nl

DOEHETJEZELF gratis massagecursus deel 13 City Massage Tilburg ontspanningsmassage duo massage
https://www.citymassage.nl/duo-massage-tilburg/

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.