Massagecursus deel 12. Vandaag is het de beurt aan deel 12 van de massagecursus. Dat betekent dat we gaan beginnen aan de armen! Alle handelingen van de rug hebben we gedaan. Dus als het goed is kun je deze nu helemaal masseren. Er zijn maar een paar grepen voor de armen en handen. Dus dat is in een paar delen al klaar. Ten slotte kunnen we dan nog de benen en voeten leren masseren.

Ben jij diegene die zo fanatiek is en alle delen van de massagecursus volgt? Dan is dat super tof! Een tip om de handelingen goed te oefenen is door te repeteren. Door steeds alle delen te herhalen en zo achter elkaar te plakken. Hoe vloeiender de overgangen zijn en worden, hoe fijner de massage zal voelen. Zo kan diegene die de massage ontvangt heerlijk ontspannen.

Hierbij massagecursus deel 12: Strijk met beide handen in een lange beweging over de schouder, arm en hand. Laat één hand liggen op de hand van de persoon die je masseert. Masseer met de andere hand de spier in de bovenarm. Voor de onderarm laat je dezelfde hand liggen op de hand van de persoon die je masseert. Masseer met de andere hand de spieren in de onderarm. Controleer of de vingers van de persoon die je masseert licht richting de pols trekken (receptoren).

Dit was massagecursus deel 12 voor vandaag. Hopelijk gaat het met deze aanwijzingen weer lukken. Anders weten jullie ons te vinden via social media. Of door je vragen te whatsappen naar: 0618856969

Voor nu een fijne dag en zorg voor jezelf en elkaar!

www.citymassage.nl

DOEHETJEZELF gratis massagecursus 12 City Massage Tilburg ontspanningsmassage
https://www.citymassage.nl/massage-tilburg-centrum-blog/

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.