Massagecursus deel 10. Vandaag zijn we alweer aangekomen bij deel 10 van de DOEHETJEZELF gratis massagecursus. Nog een dag en we zitten al op de helft! Dat gaat hard!!

Deel 10 en deel 11 zijn nog voor de rug, daarna beginnen we aan de armen en handen. Ten slotte eindigen we met de benen en voeten. Dus dat houdt in dat jullie al bijna heel de rug kunnen masseren!

Massagecursus deel 10: Cirkelen (groot). Draai met je linkerhand in cirkels over het schouderblad. Draai met je rechterhand (in tegengestelde richting) in cirkels over het schouderblad. Volg met je wijs- en middelvinger de wervels van de stuit tot de nek en loop om, zodat je aan de andere kant van de massagetafel uitkomt.

Deze handeling is om de doorbloeding van de lange rugspieren nog iets verder opgang te krijgen. Zodat de spieren lekker soepel worden. Ook is deze beweging erg fijn om te krijgen en leuk om te geven. Omdat het een soort van dans beweging is. Dus gooi die heupen er lekker in en kneden maar!

Heel veel plezier weer met massagecursus deel 10! Hopelijk komen jullie er uit, anders weten jullie ons te vinden via WhatsApp!

Zorg goed voor elkaar!

www.citymassage.nl

DOEHETJEZELF gratis massagecursus deel 10 City Massage Tilburg Blog
https://www.citymassage.nl/massage-tilburg-centrum-blog/

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.