Massage bij lage rugpijn cadeaubon

Deze sportmassage is geschikt bij problemen met de lage rug en problemen met de flexibiliteit van de rug. Lage rug problemen komen voor bij bijvoorbeeld passief gebruik van de spieren, door kantoorwerk of wanneer je veel in de auto zit. Maar ook door actief gebruik van deze spieren kunnen er klachten ontstaan. Denk daarbij aan het werken in de tuin of verbouwen, maar ook het werk als aannemer zorgt ervoor dat je pijn in je onderrug kan ondervinden. Vaak straalt deze pijn ook door naar de bilspier en de benen. 

Deze sportmassage wordt gecombineerd met een massage van benen en billen, zo worden de psoas en piriformis gemasseerd. Door het gebruik van speciale technieken ben je vaak na 1 massage al een stuk flexibeler in de bewegingen en straalt de onderrug minder pijn uit. Deze massage wordt niet altijd als heel prettig ervaren omdat we met drukpunten werken op de spieren die vast zitten of gevoelig zijn. Maar deze massagevorm is wel heel effectief.

City Massage verkoopt ook cadeaubonnen. Leuk om te geven bij een speciale gelegenheid of gewoon als iemand het hard kan gebruiken!
Je kunt onze bonnen op alle vestigingen inleveren en kopen. De cadeaubon is alleen te gebruiken wanneer je telefonisch of via WhatsApp een afspraak maakt.

De bon kan NIET ingeleverd worden als de massage afspraak online is geboekt. 

De bonnen zijn eenvoudig te bestellen via onze whatsapp of sms dienst. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  • stuur een whatsapp naar 0618856969.     
  • geef aan voor welk bedrag je de bon wilt ontvangen.
  • geef aan voor wie de bon bedoeld is
  • geef aan of je digitaal of via de post wil ontvangen
  • VOOR DIGITAAL de aanvraag altijd voorzien van een foto van de ontvanger!

Je krijgt altijd een bevestiging van ons. We schrijven de bon voor je uit en sturen je een tikkie met het bedrag voor de bon en doen deze op de post naar uw adres of versturen deze via whatsapp.

Als er onduidelijkheden zijn of je komt er toch niet uit? Kan je ons altijd bellen natuurlijk!