menu x

Lomi Lomi massage bij fibromyalgie 

Onze hete olie massage, genaamd Lomi Lomi, vindt zijn oorsprong in Hawaii.  

Dit is een zachte en holistische lichaamsmassage met als doel om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te kunnen komen. Deze massage geeft een intense ontspanning, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. 

Het gehele lichaam wordt ingeolied met een verwarmde olie naar keuze. Door de warmte van de olie, wordt al de eerste ontspannenheid ervaren. Er wordt gemasseerd met de handen en onderarmen, in langen banen over je lichaam. De vloeiende bewegingen zijn gebaseerd op de golven van de zee en laten je gedachten en spanningen weg stromen.

Bij 30 of 60 minuten wordt de gehele achterkant van het lijf gemasseerd en bij 90 of 120 minuten masseren we ook de voorkant van het lichaam mee. Tijdens de massage lig je ontkleed omdat we in lange banen het lichaam masseren, er kan gekozen worden voor een handdoek over de billen. 

Massage bij fibromyalgie

Heb je last van je fibromyalgie en zou je dit graag een keer willen laten masseren? Boek dan jouw massage bij fibromyalgie.

Door ervaring met gasten die fibromyalgie ervaren, is deze zeer zachte massage ontwikkeld. Er wordt aandacht besteed aan de klachten die op dat moment spelen, bijvoorbeeld van je onderrug of zelf je benen of bilspier. Het is bedoeld als verlichting van pijn, waarna het lichaam zich beter gaat ontspannen. De massage vindt plaats met warme olie en het gehele lichaam wordt gemasseerd.