menu x

Lomi Lomi combi Reiki

Onze hete olie massage, genaamd Lomi Lomi, vindt zijn oorsprong in Hawaii.  

Dit is een zachte en holistische lichaamsmassage met als doel om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te kunnen komen. Deze massage geeft een intense ontspanning, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. 

Het gehele lichaam wordt ingeolied met een verwarmde olie naar keuze. Door de warmte van de olie, wordt al de eerste ontspannenheid ervaren. Er wordt gemasseerd met de handen en onderarmen, in langen banen over je lichaam. De vloeiende bewegingen zijn gebaseerd op de golven van de zee en laten je gedachten en spanningen weg stromen.

Bij 30 of 60 minuten wordt de gehele achterkant van het lijf gemasseerd en bij 90 of 120 minuten masseren we ook de voorkant van het lichaam mee. Tijdens de massage lig je ontkleed omdat we in lange banen het lichaam masseren, er kan gekozen worden voor een handdoek over de billen. 

Reiki

Wil jij even helemaal opladen? Kunnen je spierbanen, maar ook je energiebanen wel een boost gebruiken? Boek dan nu jouw reiki combi massage!

Tijdens de behandeling gaan we op zoek naar jouw blokkades en proberen we alle energiebanen en spierbanen weer te laten stromen. Dit wordt gedaan door hand leggingen in combinatie met hete olie massage. De massage geeft een diepe ontspanning en verlicht zowel het lichaam als de geest. Tijdens de massage lig je naakt op de bank met een handdoek over je billen.  

De ultieme combinatie voor een diepe meditatieve ontspanning en energetische ervaring. Door deze combinatie worden alle energiebanen (chakra’s) opengezet.