Hoofdpijnmassage cadeaubon

De hoofdpijnmassage (sportmassage) is bedoeld voor mensen die last hebben van hoofdpijn en veel stress ervaren. Hoofdpijn kan ontstaan door bijvoorbeeld veel computerwerk of kijken op je telefoon. Hierbij is vaak de houding van je hoofd en nek naar beneden gericht, waardoor er spanning op je spieren in schouders en nek komt te staan. Die spanning gaat tot de aanhechting van je hoofd en daardoor ontstaat hoofdpijn. Dit kan ook komen door stress gerelateerde klachten.

Bij deze massagevorm wordt de achterkant van de schouders en nek gemasseerd en vervolgens wordt er naar de voorkant gewerkt van de nek en het hoofd. Tijdens de sportmassage lig je onder een handdoek, je mag je broek aanhouden en de bovenkleding gaat uit. 

City Massage verkoopt ook cadeaubonnen. Leuk om te geven bij een speciale gelegenheid of gewoon als iemand het hard kan gebruiken!
Je kunt onze bonnen op alle vestigingen inleveren en kopen. De cadeaubon is alleen te gebruiken wanneer je telefonisch of via WhatsApp een afspraak maakt.

De bon kan NIET ingeleverd worden als de massage afspraak online is geboekt. 

De bonnen zijn eenvoudig te bestellen via onze whatsapp of sms dienst. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  • stuur een whatsapp naar 0618856969.     
  • geef aan voor welk bedrag je de bon wilt ontvangen.
  • geef aan voor wie de bon bedoeld is
  • geef aan of je digitaal of via de post wil ontvangen
  • VOOR DIGITAAL de aanvraag altijd voorzien van een foto van de ontvanger!

Je krijgt altijd een bevestiging van ons. We schrijven de bon voor je uit en sturen je een tikkie met het bedrag voor de bon en doen deze op de post naar uw adres of versturen deze via whatsapp.

Als er onduidelijkheden zijn of je komt er toch niet uit? Kan je ons altijd bellen natuurlijk!