Als je opzoek bent naar een manier om je als koppel meer te binden is een duo massage iets om te overwegen. Een massage voor 2 heeft talloze voordelen voor jouzelf, en je relatie. Hier zijn er 5:

Iets nieuws uitproberen

Een avondje uit eten of naar de bioscoop is leuk, maar na de 20ste keer kan het voor velen repetitief worden. Door een duo massage te krijgen kun jij en je partner herhaling voorkomen. Het delen van een nieuwe ervaring zoals deze is waar het bij koppels om draait. Het is in een relatie belangrijk om nieuwe dingen uit te proberen en erachter te komen waar jullie van houden. Een massage, vooral met zijn tweetjes, is altijd uniek. 

Geniet van quality-time 

Voor veel koppels is het doordeweeks moeilijk om met elkaar tijd te besteden aan leuke dingen. Dagelijkse zaken zoals school, werk of familie staan hierbij in de weg. Zelfs tijdens een date kan het lastig zijn om niet op je telefoon bezig te zijn met andere belangrijke zaken. 

Een duo massage forceert je om je werk voor een uurtje uit te stellen en te ontspannen met je partner. De voordelen van een massage zijn te vergelijken met die van een korte vakantie. Een aangenaam verschil: je hoeft er geen vrij voor te nemen! 

Verbindt opnieuw

In het dagelijkse leven is er zo veel om je zorgen over te maken, zoals geld of je baan. Het is niet alleen het heden dat je gestrest houdt, maar ook het verleden. Tijdens bijvoorbeeld een diner, is het lastig je aandacht hiervan af te houden. Wellicht heeft dit zelfs invloed op de kwaliteit van je gesprek. 

Tijdens een duo massage kun je al deze zaken achter je laten. Je concentreert je dan op het hier en nu. Op dat moment geniet je van een comfortabele rust terwijl je met je partner verwend wordt door een masseur en/of masseuse. Zodra je na de duo massage weer in contact komt zal je merken dat veel meer hebt om over te praten. 

Stress vermindering

Stress is iets waar we bijna allemaal last van hebben. Het probleem bij stress is dat je het niet kan negeren of weg kan proppen. Als je veel last hebt van stress zal dit vroeg of laat impact hebben op je relatie. Tijdens een massage wordt je cortisolniveau verlaagd, wat resulteert in minder stress. Wanneer je met je partner tegelijkertijd wordt gemasseerd ervaren jullie beide spanningsverlichting. Dit maakt gesprekken voeren een stuk gemakkelijker en natuurlijker – ook handig op een eerste date!

Meer affectie voor elkaar

De hormonen die vrijkomen tijdens een duo massage doen meer dan alleen stress verminderen en gesprekken versoepelen. Aanraking stimuleert je sociale hormonen, maar ook dopamine, serotonine en oxytocine. 

Deze hormonen zorgen ervoor dat je je vrolijk en gelukkig voelt, tot lang na de massage zelf. Gedurende deze periode voel je meer affectie voor je partner. 

De bovenstaande voordelen gelden natuurlijk niet alleen voor relaties. Een duo massage met een vriend, tante, zus of buurman is net zo ontspannend als met je partner of date. Wij hebben bij City Massage 3 vestigingen waar je een duo massage kunt boeken. Bij City Massage SPZ013, City Massage Mercure en City Massage Van der Valk lig je samen in dezelfde ruimte. Zo beleef de de gehele ervaring samen. Bij City Massage Willem II is gekozen voor twee aparte ruimtes met een verlaagde wand. Zo kun in alle rust je massage ontvangen, maar toch tegelijk de ervaring delen en elkaar horen. 

Duo Massage Lomi Lomi City Massage hete olie massage Tilburg
https://www.citymassage.nl/duo-massage-tilburg/

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.