Welkom bij City Massage, uw toevluchtsoord voor ontspanning en revitalisatie in het hart van Tilburg. Wanneer u op zoek bent naar een manier om samen met een vriend, partner of familielid te ontspannen, biedt onze Duo Massage de perfecte oplossing. In dit uitgebreide artikel verkennen we de voordelen van Duo Massages en introduceren we onze brede waaier aan massageopties, waaronder sportmassages, ontspanningsmassages, en vele andere gespecialiseerde behandelingen.

Wat is een Duo Massage?

Een Duo Massage bij City Massage betekent dat u en uw massagepartner elk genieten van een rustgevende massage in dezelfde kamer, tegelijkertijd uitgevoerd door twee van onze ervaren therapeuten. Dit biedt een unieke en gedeelde ervaring die niet alleen ontspannend maar ook verbindend werkt. Perfect voor koppels, beste vrienden of moeders en dochters die samen tijd willen doorbrengen in een kalme en rustgevende omgeving.

Onze Massage Varianten

Sportmassages

Speciaal voor de sportliefhebbers bieden wij sportmassages die gericht zijn op het herstellen van de spieren na intensieve inspanningen of ter voorbereiding op een sportevenement. Deze behandelingen zijn perfect om de prestaties te verbeteren en het herstel te versnellen.

Ontspanningsmassages

Voor diegenen die de dagelijkse stress willen verlichten, zijn onze ontspanningsmassages een ideale keuze. Deze zachte massages bevorderen ontspanning en welzijn door de focus op vloeiende bewegingen en het vrijlaten van spanning.

Lomi Lomi Massages

Een traditionele Hawaiiaanse massage die niet alleen de spieren ontspant maar ook helpt bij het herstellen van vitaliteit en energie. Deze rituele massage is een diepe en ook zacht helende massage die een unieke ervaring biedt binnen ons aanbod.

Specifieke Behandelingen

Onze specialistische behandelingen omvatten rug-, schouder- en nekmassages, ideaal voor het aanpakken van chronische pijn in deze gebieden. Daarnaast bieden we massages specifiek gericht op de benen, voeten, en billen, alsook massages bij lage rugpijn en hoofdpijnmassages.

Boek uw Duo Massage Ervaring

Ons team van professionele masseurs en masseuses spreekt zowel Engels als Nederlands, wat zorgt voor een gastvrije en inclusieve ervaring voor alle klanten. Om een Duo Massage of een van onze andere behandelingen te boeken, bezoek onze boekingspagina waar u gemakkelijk een afspraak kunt maken.

Neem Contact Op

Voor meer informatie over onze massages, speciale arrangementen of algemene vragen, bezoek onze contactpagina. U kunt ons direct bereiken via de telefoon of email vermeld op de website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte massage ervaring te kiezen.

Bij City Massage in Tilburg streven we ernaar om een rustgevende ervaring te bieden die niet alleen uw lichaam maar ook uw geest zal verjongen. Of u nu kiest voor een Duo Massage of een van onze gespecialiseerde massages, u bent verzekerd van een herstellende en verfrissende ervaring. We nodigen u uit om zelf de rust en verjonging te ervaren die City Massage te bieden heeft.

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.