menu x

Duo massage bij fibromyalgie 

Heb je last van je fibromyalgie en zou je dit graag een keer willen laten masseren? Boek dan jouw massage bij fibromyalgie.

Door ervaring met gasten die fibromyalgie ervaren, is deze zeer zachte massage ontwikkeld. Er wordt aandacht besteed aan de klachten die op dat moment spelen, bijvoorbeeld van je onderrug of zelf je benen of bilspier. Het is bedoeld als verlichting van pijn, waarna het lichaam zich beter gaat ontspannen. De massage vindt plaats met warme olie en het gehele lichaam wordt gemasseerd.

Duo massage

Bij City Massage bestaat er de mogelijkheid om met z'n tweeën tegelijkertijd gemasseerd te worden. Dit kan bij alle 3 de salons in het centrum van Tilburg. Bij City Massage SPZ013 en City Massage Mercure lig je samen in dezelfde ruimte. ZO beleef je heel de massage gezellig samen. Bij City Massage Willem II is er gekozen voor 2 gescheiden ruimtes met een verlaagde wand. Zodat je elkaar wel kan horen maar in alle rust en weinig prikkels je massage kunt ontvangen. 

Je kunt samen genieten van een heerlijke massage naar keuze! Fijn met je partner, vriend, zus, broer, tante of date. Zo hoef je niet op elkaar te wachten en word je na afloop verwend met een kopje thee in onze sfeervolle lounge. 

Wanneer er online wordt geboekt kun je tijdens je afspraak overleggen met de masseuse of je een sport- of ontspanningsmassage wilt. Wanneer er voorkeur is voor een specifieke massagevorm, zoals een zwangerschapsmassage of een Lomi Lomi (hete olie massage), dan is het verstandig om telefonische contact met ons op te nemen. Deze specifieke massagevormen worden niet door alle masseuses gegeven en de prijs verschilt met een Zweedse sport- of ontspanningsmassage. 

Dus specifieke klachten en wensen? Bel of WhatsApp ons! Telefoonnummer is: 0618856969