Vandaag zijn we bij massagecursus deel 7 aan belandt! Wat gaat dat hard zeg! Bovendien krijgen we er steeds meer lol in om dit allemaal met jullie te delen.

Nogmaals mochten er vragen zijn dan zijn wij bereikbaar via WhatsApp of via Socialmedia. Dus kom je er niet uit? weet je niet precies welke spier of dat je de handeling wel goed doet? Stuur ons dan een berichtje en we helpen je graag verder!

Na elk deel kun je weer net een stapje verder met het geven van een volledige massage. Dit doe je door alle delen stap voor stap aan elkaar te plakken. Na 22 delen/dagen ben je zover om heel de achterkant te kunnen masseren. Dus pak die partner er weer bij en oefenen maar!

Massagecursus deel 7: Leg de handpalm tegen de wervels aan de overkant van waar je staat. Begin met een platte hand en rol je hand af tot een losse vuist in de zij (‘kneden’). Herhaal deze beweging tot iets onder de oksel. Houd de andere hand stil op de schouder die het dichtste bij je is.

Hopelijk kunnen jullie hier weer even mee vooruit!

In deze tijd van lockdown is ‘huidhonger’ een veel voorkomende klacht bij mensen. Door de sociale afstand kunnen we elkaar niet aanraken, omhelzen of zelfs een schouderklopje geven. Hierdoor krijgen we ‘honger’ naar fysiek contact. Dit fysieke contact zorgt er normaliter voor dat je bepaalde stofjes in je hoofd aanmaakt waardoor je lekkerder in je vel zit. Positiever in het leven staat en je een gevoel van warmte en liefde ervaart.

Des te meer reden om dus elkaar heerlijk te verwennen met een massage, als dat mogelijk is natuurlijk. Daarnaast kunnen jullie ook altijd een massage komen ontvangen als we weer open mogen. Of je nu met z’n 2e voor een duo massage komt, een massageworkshop neemt of individueel komt genieten van een ontspannende massage.

Ten slotte heel veel plezier met de massagecursus deel 7 en hopelijk ben je er morgen weer bij voor deel 8!

Stay safe!

www.citymassage.nl

massagecursus deel 7 City Massage Tilburg doehetjezelf gratis massageworkshop
https://www.citymassage.nl

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.