En dan zijn we alweer bij massagecursus deel 5 aangekomen! Hopelijk gaat het jullie goed af met alle aanwijzingen die we jullie elke dag meegeven. Wanneer je vragen hebt kun je ons altijd berichten via WhatsApp of via SocialMedia.

Het leuke aan deze massagecursus is is dat je alle delen aan elkaar kan gaan plakken. Hierdoor kun je je massageskills steeds verder uitbreiden en een langere massage geven aan je partner. Zo kun je aan het einde van de cursus heel de achterkant van het lichaam masseren. Daardoor kan je partner een volledige massage ervaren na deze 22 dagen. Heerlijk toch!

Hierbij dus massagecursus deel 5! Zet de toppen van je duimen op elkaar (hoek). Wrijf van de onderkant van de nek, over de bovenkant van de schouder, tot het kuiltje in de schouderkop. Herheel deze beweging vanuit de nek schuin over het schouderblad. Eventueel frictie(s) zetten: geef meer druk op de plaats van de knoop en cirkel licht. Loop hierna naar de andere kant van de massagetafel (schouderhoogte).

En lukt het een beetje? Kunnen jullie het volgen? Deze handeling is heel goed wanneer je last hebt van je nek en schouders. Dit kan bijvoorbeeld komen door passief gebruik. Door veel achter de computer werken of veel in de auto zitten. Of je kan klachten ervaren in je schouders door actief gebruik. Dit kan komen door bijvoorbeeld een sport die je fanatiek uitoefent of het verbouwen in je huis.

Morgen zal massagecursus deel 6 aan de beurt zijn, dan gaan we weer een stukje verder. Maar nu eerst lekker oefenen met massagecursus deel 5. Heel veel plezier, verwen je partner en heb aandacht voor elkaar!

Wil je onze natuurlijke massageolie om de beleving compleet te maken? Dat kan! Je kan de olie telefonisch bestellen door te bellen of te WhatsAppen naar: 0618856969. We komen dan persoonlijk de olie bij je thuis brengen!

Fijne dag, zorg goed voor jezelf en elkaar en heb lief!

www.citymassage.nl

www.facebook.com/CTYmassage

Massagecursus deel 5 gratis voor bij je thuis. City Massage Tilburg duo massage
www.citymassage.nl

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.