Budget massage

Bij Budget Massage (onderdeel van Citymassage) in Tilburg – de Spoorzone. Vlakbij het centrum aan de urban-zijde van het station – ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage en andere soorten massages. Je kunt hier voordelig gebruik maken van de luxe faciliteiten van Citymassage. Terwijl de uitvoering van de massages door stagiaires is.

Budget Massage. De behandelingen zijn volledig aangepast aan jouw wensen, klantvriendelijkheid staat hier namelijk hoog in het vaandel. Gun jezelf een massage want het is jouw beurt om te ontspannen. Door de ruime openingstijden is het ook mogelijk om na je werk een massage te boeken.

Let op: in de salon kan je niet pinnen. Breng zelf je handdoek en massage olie mee. Of betaal voor de handdoek en massage olie bij de salon.

Bij budget massage werken diverse masseuses en masseurs. Dit varieert per periode. Hierbij kan het aantal masseurs en masseuses veranderen, maar ook of het een mannelijke of vrouwelijke masseur is. Omdat we werken met gereduceerde prijzen kan de klant niet kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke masseur. Of voor een specifieke masseur. Dit wordt pas duidelijk op de afspraak zelf. Bij City Massage willen we iedereen de mogelijkheid geven om te groeien en te ontwikkelen. Ongeacht geslacht, culturele achtergrond of anders. Daarnaast is de budget massage gericht op voornamelijk sportmassages en ontspanningsmassages. In sommige periodes zal ook de Lomi Lomi massage, hete olie massage, te boeken zijn.