En daar zijn we weer! Massagecursus deel 6 is vandaag aan de beurt. Hopelijk is gisteren alles gelukt met deel 5 en kunnen jullie alle delen langzaam aan elkaar gaan plakken.

Nogmaals mocht er iemand hulp nodig hebben, dan kun je ons bereiken door te WhatsAppen of contact op te neen via socialmedia. We begrijpen namelijk dat het soms lastig is om alleen met tekst en een afbeelding te werken. Na de hele lockdown zijn jullie allemaal van harte welkom om de massagecursus fysiek bij ons te komen ondervinden. Zo kunnen we jullie nog meer handvaten geven en alle technieken die je via deze digitale cursus hebt geleerd verder verfijnen.

Maar voor nu is hier massagecursus deel 6: Zet je duimen met de toppen tegen elkaar vanaf de nek, aan de overkant van waar je staat. Duw de spier licht van de wervels af. Beweeg van de nek naar de stuit.

En krijg je de handeling onder de knie? Deze beweging is vooral bedoelt om de lange rugspier van de ruggenwervel een beetje af te duwen. Zo ontstaat er ruimte tussen beiden en kan de spier zich verder ontspannen.

Veel plezier met oefenen van massagecursus deel 6 en alle andere delen. En hopelijk ben je er morgen weer bij voor deel 7!

Stay safe!

www.citymassage.nl

www.facebook.com/CTYmassage

Massagecursus deel 6 City Massage Tilburg DOEHETJEZELF gratis massageworkshop blog
www.citymassage.nl

City Massage Tilburg

Bij City Massage Tilburg kun je terecht voor diverse massages in het hartje centrum van Tilburg.