City Massage Tilburg Mercure

Onze vestiging City Massage Tilburg Mercure, is te vinden in de Heuvelpoort in Tilburg.

Op deze top locatie, tussen terrassen en winkels, kun je je even afzonderen in de kelder van het Mercure Hotel. Waar onze massagesalon City Massage Tilburg Mercure zich bevindt.
De massagesalon zit in de ruimte van de City Sauna en werken daardoor ook nauw samen. Zo is het heerlijk om je dagje sauna nog completer te maken met een ontspannende massage. En daarnaast is het heel goed voor je spieren om na de massage de sauna in te gaan. Zo blijven je spieren goed warm en ervaar je een intense ontspanning.

De City Sauna valt onder het Mercure Hotel Tilburg, waardoor je als gast van het hotel ook gemakkelijk en snel een massage kan boeken. Verblijf je voor je vrijetijd in het hotel dan is het ideaal om jezelf met een massage te verwennen. En verblijf je voor werk, dan kun je aan het einde van de dag even ontstressen op de massagetafel.

Als je in het Hotel of sauna verblijft kun je gemakkelijk je massage boeken bij de receptie, of door naar ons te WhatsAppen of te bellen. Wil je de massage al ruim van te voren boeken? Dan kan je natuurlijk ook op de 'Boek nu' knop drukken en zo de datum en tijd vastleggen.

Wanneer je op de Heuvel staat, met je neus naar de ingang van het Mercure Hotel, neem je de rechter deur van Basic Fit en City Sauna. Dan ga je de trap af en betreed je de ingang van de City Sauna aan je linkerkant. Bij de witte banken kun je plaats nemen, daar wordt je opgehaald door een van onze masseurs.

City Massage Tilburg Mercure is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het Centraal station is op 10 minuten loopafstand en de bus stopt bijna voor de deur (bushalte Heuvelring). Ook met de auto is deze vestiging goed bereikbaar. Het gemakkelijkste is de auto te parkeren bij de parkeergarage Heuvelpoort en als deze vol zit kun je je auto ook nog kwijt in de parkeergarage Tivoli, 1 minuut daar vandaan.

Hopelijk zien we je snel bij City Massage Tilburg Mercure!

Openingstijden
Maandag:        16:00-22:00 uur
Dinsdag:          1600-22:00 uur
Woensdag:      16:00-22:00 uur
Donderdag:     16:00-22:00 uur
Vrijdag:            16:00-22:00 uur
Zaterdag:         13:00-22:00 uur
Zondag:            13:00-22:00 uur